Rehau nyílászárók

Rehau nyílászárók – A megbízható minőség

Építkezés vagy felújítás során mindenki számára alapvető a komfortos, funkcionálisan megfelelő, ugyanakkor gazdaságos és esztétikus megoldások alkalmazása, mely természetesen a nyílászárókra éppúgy vonatkozik, mint otthonunk más elemeinek kiválasztására és kialakítására. A Rehau nyílászárók számos előnyüknek köszönhetően, minden elvárásnak eleget téve válnak egyre népszerűbbé.

A Rehau nyílászárók kiválóan szigetelnek, hőtartás és hanggátlás tekintetében egyaránt megállják a helyüket, ugyanakkor biztosítják a megfelelő szellőzést is otthonunknak. A Rehau ablakok és ajtók komfortos megoldást kínálnak a mindennapi használat során, hiszen nem igényelnek komolyabb karbantartást, emellett könnyen nyithatóak és csukhatóak, mégis megfelelnek a biztonsági követelményeknek is. Mindemellett a Rehau nyílászárók megjelenés tekintetében is az élen járnak, és időtállóságuk révén hosszú évekig lehetnek otthonunk díszei.

A Rehau híven tükrözi a kiváló német minőséget, melyről Ön is meggyőződhet. Ha megbízható megoldást keres, válassza a Rehau nyílászárókat!

 

Százszázalékos védelem otthonában? A Rehau nyílászáró a legideálisabb választás!

Százszázalékos védelem otthonában? A Rehau nyílászáró a legideálisabb választás!A nyílászárókkal kapcsolatban számos igény merül fel a vásárlók részéről, többek között, hogy megfelelő szigeteléssel és védelmi funkciókkal bírjanak, utóbbi talán a legfontosabb tényező, ugyanis a betörések jelentős részéért a silány minőségű, könnyen feltörhető nyílászárók a felelősek. Ha Önnek sem mindegy, hogy milyen nyílászárót építtet be, és szeretné biztonságban tudni értékeit, válassza a Rehau nyílászárókat!

A Rehau nyílászáró egyik legfőbb előnye a betörés elleni védelem, ami a gyártó állandó fejlesztéseinek köszönhető, ugyanis ők is tisztában vannak a betörők szokásaival, így ahhoz, hogy mérsékeljék a növekvő bűnözést, masszív, strapabíró nyílászárókat állítanak elő! Mivel a Rehau nyílászárók masszív szerkezetűek, nemcsak az illetéktelen behatolóktól védik meg az ingatlant, hanem a szélsőséges időjárástól is, ugyanis amíg kínt tombol a kánikula vagy a tél, addig a lakótérben kellemes hőmérséklet uralkodik.

Alapozza meg otthona védelmét, válassza a Rehau nyílászárókat!

 

Rehau nyílászárók: a nyugalom megteremtésének eszközei

Rehau nyílászárók: innovációban az élen járunk!A megbízható ablakok megléte alapvető követelmény, amikor egy ingatlan pozitív tulajdonságait vesszük számításba. A Rehau nyílászárók pontosan olyan ablakok, amikre szükség van, amennyiben nem csupán komfortérzetünket, hanem ingatlanunk értékét is növelnénk.

A Rehau nyílászárók egyik fő erénye a betörésbiztos kivitelezés, így például egy földszinti lakásban vagy kertes házban is nyugodtan beépíttethetjük őket. Nem kell attól tartanunk, hogy könnyen megadják magukat a hívatlan vendégeknek, erős és szilárd szerkezetük lelassítja őket. Nemcsak a betörők, de nem kívánatos zaj ellen is felvértezik a lakást ezek a minőségi ablakok. Kiváló hangszigetelő képességük miatt különösen előnyösek a belvárosi lakások, zajosabb környéken lévő épületek esetében. A szüntelen zaj nem csupán idegőrlő lehet, de ráadásul még az ingatlan értékét is lecsökkenti, ha nem jól szigetelnek a nyílászárók.

Keressen minket bizalommal, és vásároljon kiváló Rehau nyílászárókat annak érdekében, hogy megteremthesse otthona tökéletes nyugalmát!

 

Forgalmas útvonal mellett lakik? A Rehau nyílászárók gondoskodnak a tökéletes zajvédelemről!

Azok, akik forgalmas út mellett laknak, mindent megtesznek annak érdekében, hogy otthonuk nyugalmát ne zavarják meg a kinti zajok. Ezzel kapcsolatban minden megoldásra nyitottak, azonban elsősorban a nyílászárókra kell ebben az esetben koncentrálni, ha ugyanis az ablakok megfelelő zajvédelemmel rendelkeznek, nem szűrődik be sem a forgalom zaja, sem más zavaró hang. Ha Ön is forgalmas helyen lakik, és szeretne hatékony megoldást találni a zajvédelemre, döntsön a Rehau nyílászárók mellett!

A Rehau nyílászárók elsősorban az előnyös biztonsági funkcióikról híresek, azonban ennek köszönhetően kiváló zajvédelemmel is rendelkeznek, így a forgalom, építkezések és egyéb irritáló hangok nem zavarhatják meg otthona harmóniáját. Reggelente kipihenten fog ébredni, mivel éjszaka nem zavarhatta meg semmilyen hanghatás az álmát.

Szerezze be kínálatunkból a Rehau nyílászárókat, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Tavaszi renoválás

A tavasz sokunk számára jelenti a megújulást, az ébredést, a régi dolgok elengedését és az újak beengedését. Ez megnyilvánulhat egy gardróbfrissítésben egy méregtelenítésben vagy új diéta kipróbálásában, de egy kisebb lakásfelújításban is.

Mi lenne, ha nem halogatná tovább az esedékes átalakításokat és tavasszal megvalósítaná a terveit? A régi nyílászárók lecserélése is egy ilyen lépés lehet, ami előbbre visz az otthon ideális kialakításában. Az ablakcsere nem csupán azért előnyös megoldás, mert a régi, elöregedett és kopott ajtók, ablakok helyett új nyílászárókkal ékesítheti a házat, de hosszú távon pozitívan befolyásolhatja a fűtésre kiadott költségeket is.

Az ablakcsere szükségessé válhat, ha a huzat állandóvá válik a lakásban, nem kielégítő a helyiségek zajszigetelése vagy megmagyarázhatatlanul magas a fűtésszámla. Vessen véget ezeknek a bosszantó tüneteknek és használja ki a tavaszt egy kis renoválásra, amikor a száraz, meleg időjárás is Önnek dolgozik! Keressen minket bizalommal és vegye igénybe szakmai segítségünket!

 

Német minőség az Ön otthonába is: Rehau nyílászárók! 

nyílászárók minden ingatlan esetében kiemelkedő fontossággal bírnak, hiszen szigetelnek, óvnak a zajtól, gondoskodnak a takarékos energiafelhasználásról, biztosítják a privát szférát tulajdonosaiknak.

Természetesen ezek a feltételek csak akkor valósulnak meg maximálisan, ha a nyílászárók valóban kifogástalan minőségűek, melyek garantálják a hosszú élettartamot, a precíz kivitelezést és a nívós alapanyagokat.

Mindezek a tulajdonságok ötvöződnek a Rehau termékekben is. Az általunk forgalmazott Rehau nyílászárók a német precizitás és megbízhatóság jegyében készültek, így ha Ön ilyen nyílászárókat épít be ingatlanába, biztos lehet benne, hogy akár évtizedekig nem lesz gondja az ablak- vagy ajtócserére. A Rehau ajtók és ablakok optimális szigeteléssel, ütés és UV álló üvegekkel készülnek, valamint vízkivezetővel és szellőző funkcióval vannak ellátva. A nyílászárók esztétikus, modern formavilággal rendelkeznek, a fehér alapszínen kívül egyéb színekben is rendelhetőek.

Forduljon hozzánk bizalommal, és gondoskodjon otthona, irodája komfortjáról, biztonságáról minőségi, német Rehau nyílászárókkal!

 

Rehau nyílászárókkal nem lesz gondja!

Rehau nyílászáróknak rengeteg előnye van, ezek közül az egyik leghasznosabb az energiatakarékosság. Ez manapság különösen fontos, hiszen folyamatosan emelkedik számláink költsége, így érdemes odafigyelnünk arra, hogy hatékony legyen otthonunk hőszigetelése. Az otthoni hőszigetelésnek pedig az egyik legfontosabb eleme a nyílászáró. A Rehau műanyag ablakok és ajtók az elsők az energiatudatosan kifejlesztett nyílászárók között.

Ahogy azt egy jól működő nyílászárótól elvárjuk: a Rehau nyílászárók a meleget télen bent, nyáron kint tartják. Ezáltal nem kell törnünk a fejünket, hogy fogjuk kifizetni télen a fűtést, vagy nyáron a légkondit: a fűtés, és a hűtés költségeit egyaránt lecsökkenti, nem véletlenül ez a márka vezeti ma a magyar piacot. Ezen kívül még számos remek tulajdonsága van ezeknek a nyílászáróknak, például biztonságosan záródnak, valamint modern kinézetüknek köszönhetően kifogástalanul illeszkednek bármilyen környezetbe.

Válasszon Rehau nyílászárót, hogy emelje otthona komfortját, és kímélje pénztárcáját! Kimagasló hőszigetelés, hosszú élettartam, problémamentes használat! Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Műanyag vagy fa nyílászárót válasszunk?

nyílászáróknak nagyon fontos szerepük van, hiszen nem csak a fényt engedik be és a zajt zárják ki, de felelősek a minőségi szigetelésért, aminek segítségével energiát és pénzt is spórolhat az ingatlantulajdonos. A nyílászárók kiválasztása tehát nem lehet elhamarkodott döntés eredménye.

Az egyik sarkalatos kérdés, hogy műanyagból vagy fából készült nyílászárót válasszunk?

 • fa nyílászárók természetes anyaguknak köszönhetően rendkívül dekoratívak, azonban drágábbak, illetve számolnunk kell a vetemedéssel, korhadással és nehezebb karbantartással.
 • műanyag olcsóbb és bizonyos változatai alacsonyabb minőségűek, ugyanakkor kezelésük egyszerű és beépítésük is gyorsabb.

A döntés jelentősen függ a vásárló anyagi keretétől, de a lehetőségek és a személyre szabott igények mérlegelése után korántsem biztos, hogy a legdrágább ablak vagy ajtó az, amit választani kell.

Fa és műanyag nyílászáróinkkal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal!

 

A műanyag nyílászárók előnyei

A gazdaságosan fenntartható otthon egyik alapvető feltétele a minőségi nyílászárók alkalmazása, melyek közül napjainkban a műanyag nyílászárók széles körben elterjedt és népszerű megoldások, melyet számos előnyös tulajdonságuknak köszönhetnek.

 • Energiahatékonyság: Kiváló szigetelő képességüknek köszönhetően érezhetően csökkenthetőek a közüzemi kiadások, például fűtés költség, amely a mai egyre növekvő árak mellett kiemelkedően fontos szempont.
 • Egészség: A jó szigetelőképességnek köszönhetően elkerülhető otthonunkban a pára vagy beázás következtében kialakuló penészedés vagy gombásodás.
 • Ár-érték arány: A műanyag ablakok és ajtók egyszeri, azonban hosszú távú befektetést kínálnak a tulajdonosok számára.
 • Karbantartás: Könnyen tisztítható felület, amely nem igényel rendszeres kezelési eljárásokat.
 • Környezetvédelem: A műanyag ablakok és ajtók maximálisan környezetbarát és újrahasznosítható anyagokból készülnek.

Válasszon Ön is korszerű műanyag nyílászárókat otthonába és élvezze számos előnyüket! Tekintse meg weboldalunk további információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és legyen olyan otthona, amilyennek megálmodta!

 

Komfort és biztonság 

nyílászáróknak több funkciós szerepük van otthonunk életében. Az ablakok ellátják a helyiséget fénnyel, ugyanakkor védenek a környezeti ártalmak ellen. Megakadályozzák, hogy bejusson a szmog és a csapadék, valamint megfelelő szigetelés mellett hatékonyan védenek a hideg, és a huzat ellen is. A jól záródó, és profin szigetelt nyílászárókbelülről is védenek, vagyis nem engedik télen kiszökni a meleget a szobából, ezáltal pedig hozzájárulnak egy energiatakarékos, és környezetbarát otthon megteremtéséhez.

Egy minőségi ablak dupla üveggel készül, ami akár háromrétegű is lehet. Az üveg kiképzése nemcsak a zajártalomtól véd, de ajánlott olyan fajtát választani, ami törés esetén nem szilánkokra törik, hanem egy speciális fóliának köszönhetően egyben marad, és nem okoz balesetet.

Válasszon olyan nyílászárókat otthonába, melyek nemcsak dekoratívak, de praktikusak és biztonságosak is. Mindezt megtalálja a Baliner Bt. kínálatában! Keressen minket a megadott elérhetőségeinken és válogasson minőségi nyílászáróinkból!

 

Mikor szükséges a nyílászárócsere?

nyílászárók fontos szerepet játszanak a lakók hőérzetének és komfortjának kialakításában és megőrzésében, de kihatnak a lakás értékére is, és a közüzemi számlák összegét is, nagy mértékben meghatározhatják.

Vannak olyan jelek, melyekből tudni fogjuk, hogy az ablakcsere elkerülhetetlenné vált és ideje cselekedni, mert az ablak, ajtó, már nem képes ellátni funkcióját kielégítően.

Rossz tömítésre utal, ha az ablakok közelében folyamatosan hideget érzékel, szelel az ablak és huzatos a nyílászáró körül.

Az állandó fejfájás számtalan okra vezethető vissza, de ha rendszeresen otthonában tör Önre, az utalhat a nyílászáró csere szükségességére. Ilyenkor ugyanis a kis réseken és repedéseken kimegy a meleg, és az állandó hideg levegő áramlás előidézheti a rossz közérzetet, migrénes fájdalmat. Ilyenkor csak egyet tehet, mégpedig keres egy kiváló mesteremberekből álló csapatot és a kezükbe adja nyílászárói sorsát. Hívjon minket bármikor bizalommal!

Ne tegye ki magát az időjárás szeszélyének, gondoljon inkább ablakcserére!

 

Nyílászárók a környezetvédelem jegyében

Már régóta esedékes egy ablakcsere otthonában? Ha minden jel arra mutat, hogy nyílászárói elöregedtek, vagy nincsenek szakszerűen beépítve, ne halogassa tovább az ablakcserét és kérje hozzáértő szakemberek segítségét. Nemcsak a szaktudás, de a nyílászáró milyensége is hozzájárul az optimális választáshoz. A funkció, dekorativitás mellett ma már egyre fontosabb a környezetbarát kialakítás is.

műanyagról például sok minden eszébe jut az embernek, de a környezetbarát jelző nem az elsők között van. De vizsgáljuk csak meg közelebbről. 

műanyag nyílászárók újrahasznosított alapanyagokból készülnek, így kisebb terhelést jelentenek a környezetre, mint a fa vagy az alumínium ablakok.

műanyag maga is újrahasznosítható, ezért használata után sem kerül szeméttelepre. A környezet védelme ebben még nem merül ki, mert a műanyag kiváló szigetelőanyag is. Használatával nincs szó  energiapazarlásról sem, így ez még egy ok arra, hogy ebből az anyagból készült ablakokat válasszon.

Amennyiben meggyőztük, további tájékoztatásért keressen minket bizalommal, mindenben állunk rendelkezésére!

 

Műanyag ablakok tisztítása

A műanyag ablakok és ajtók valamint a nyílászárok tisztítása nem igényel nagy ráfordítást, de nem tanácsos elhanyagolni sem a tartós működés érdekében, és hogy ne kelljen gyakran cserélni.

műanyagból készített ablakok, ajtók előnye, hogy nagyon egyszerű a tisztítása és ápolása. Amit tudni érdemes róluk, hogy a profilok be vannak vonva egy védőréteggel, aminek a szerepe a kopásállóság növelése és a nap UV sugárzása elleni védelem. Kerüljük az erős vegyszerek és a dörzsölős szivacsok használatát, mert ezek sérthetik a védőréteget, ezzel gyengítve a műanyag ablakok ellenálló képességét. Makacsabb szennyeződések esetében is elég a langyos vízben oldott tisztítószer és egy puha, szálmentes törlő használata. Ez a módszer ráadásul eredményesen használható a műanyag ablak, ajtó keretén és üvegezésén egyaránt, így a tisztítás még egyszerűbb.

Az előbb felsoroltakon kívül, egy teendő lényeges még, a műanyag ablak, ajtó nedvességelvezető nyílásának kitisztítása. Ez minden műanyag nyílászáró külső oldalán megtalálható alul. Ez azért fontos, mert az estlegesen képződő pára így akadálymentesen tud kifelé távozni. Ha a fentieket betartjuk, akkor megtettünk mindent annak érdekében, hogy műanyag ablakaink, ajtóink hibátlan működését sokáig, ablakcsere és nyílászárócsere nélkül élvezhessük.

Ha Ön is szeretne otthonába műanyagból készült nyílászárókat, ajtókat és ablakokat, forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk a választásban!

 

A műanyag nyílászárókról

Sokan azt gondolják, hogy a műanyag ablak nem olyan esztétikus, mint fából készült társai, azonban ez hatalmas tévedés, mert a műanyag nyílászárók rendkívül változatos formában előállíthatóak, és dekorativitásban sem maradnak el fából készült társaiktól. Emellett rengeteg előnyös tulajdonsággal is rendelkeznek.

műanyag nyílászárók egyik legnagyobb előnye, hogy jó hőszigetelési képességgel rendelkeznek, ennek pedig kézzelfogható eredménye van, a fűtés számla is csökkenni fog télen. Emellett azért is előnyös ezt választani, mert nem csak remek hőszigetelő, hanem a kinti zajokat is tökéletesen kiszűri, tehát hangszigetelő képessége sem elhanyagolható. További előnye a műanyag nyílászáróknak, hogy rendkívül ellenállóak, strapabíróak, de nem igényelnek speciális karbantartást.

Ön még nem váltott műanyag nyílászáróra? Váltson még ma, tegye meg az első lépést! Ezzel elfelejtheti a kinti hangos zajokat és a fűtés számla miatt sem kell többet morognia!

Tegyen Ön is a változásért! Böngésszen weboldalunkon, találja meg a tökéletes nyílászárót az otthonába! Ha bármilyen kérdése lenne, lépjen kapcsolatba velünk, ügyfélszolgálatos kollégáink készségesen állnak az Ön rendelkezésére!

 

Hogyan lehet a nyílászáró otthonunk éke?

Főként öregebb lakásokban a mai napig sok esetben láthatunk pergő festésű, rosszul beillesztett nyílászárókat, amelyek kialakítása kívánnivalót hagy maga után. Ez bizonyára sokunk számára ismerős, így az a kép is megjelenhet előttünk, hogy milyen rossz hatással van egy ilyen ablak a szoba összképére is. 

Mit tehetünk ez ellen? Cseréljük le a régi ablakokat!
Ma már számtalan típust választhatunk a régi ablak helyére, például új, műanyag vagy fa nyílászárót - csak rajtunk múlik, hogy melyiket gondoljuk otthonunk stílusához jobban illőnek.

Bármelyikre is essen a döntése, abban biztos lehet, hogy a mi darabjaink strapabíró, időtálló termékek, amelyek valóban otthona ékeként szolgálhatnak, amire szívesen néz majd rá nap, mint nap! 

Ha az Ön ablakai is cserére szorulnak, keressen fel minket, kollégáink sok éves tapasztalattal rendelkeznek az ablakcsere és a nyílászáró beszerelés terén, és nagy precizitással végzik munkájukat, azért, hogy Ön biztosan elégedett lehessen a végeredménnyel!

 

Fontos tippek az ablakcseréhez!

Az ablakcsere komoly anyagi kiadást jelent egy család számára, ezért is fontos, hogy kellő körültekintéssel tájékozódjunk a kedvező lehetőségekről még azelőtt, mielőtt nekiállnánk.
Elsősorban el kell döntenünk, hogy milyen típusú ablakot szeretnénk vásárolni, valamint tájékozódnunk kell, hogy a kiválasztott darab egyáltalán beilleszthető-e a régi ablak helyére.

Ha kedveljük a letisztult, modern formákat, melyek komfortérzetet keltenek bennünk, akkor a legjobb befektetés számunkra a műanyag nyílászáró, amely mellett számtalan érv szól. Nézzünk meg párat:

 • műanyag nyílászáró egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy kiváló hő és hangszigetelő.
 • A minőségi alapanyagoknak köszönhetően rendkívül hosszú élettartammal rendelkezik, így könnyedén ellenáll az időjárási viszontagságoknak.
 • Használata roppant egyszerű és kényelmes.
 • A műanyag nyílászáróba való befektetésnek a megtérülését télen tapasztalhatjuk meg a legjobban, amikor örömmel szembesülünk azzal a hírrel, hogy sokkal kevesebbet kell a fűtésre költenünk.

Le kívánja cserélni régi, elavult ablakait? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Miért javallott az ablakcsere tavaszra való időzítése?

Tavasszal a világ új színekbe borul, beköszönt a jó idő és újjá éled a természet. Azonban a csodás napfényes időszakokon túl a tavasz a nagyobb viharok időszaka is. Ebben az évszakban rengeteg csapadék hullik és a széljárás is kedvezőtlenül erős. Nem csoda hát, hogy a rossz nyílászárók cseréjére is ebben az időszakban kerül sor!

Az ablakcsere fontosságát abban mérhetjük, hogy mennyire képes kizárni a nedvességet, bent tartani a meleget és átereszteni a szelet. Ha ezen tulajdonságok kedvezőtlenek, sor kerülhet a megfelelő nyílászáró beszerelésére.

Milyen előnyökkel jár a tavaszi beszerelés? A hosszabbodó napsütéses napok lehetőséget adnak a munka elvégzésére. Mire beköszönt a kánikula, Ön már a tökéletesen szigetelő ablakok védelmében pihenhet, melyek bent tartják a hűvöst! A hideg idő beköszöntével már nem kell aggódnia a magas fűtési számlák miatt, és az esetleges beázások, penészesedések okozta kellemetlenségektől!

Cseréltesse le ablakait időben, és keressen minket bizalommal!

 

Beltéri ajtók: elválaszt és összeköt

Mindenkinek szüksége van privát szférára. Otthonunk szerves részét képezik a beltéri ajtók, amelyek leválasztják és összekötik a különböző helységeket. Meghatározzák az életterünk arculatát, lehetnek elegánsak, díszesek, visszafogottak, barátságosak, diszkréten fényáteresztőek, illetve még rengeteg hangulatot és stílust közvetíthetnek.

Lakásfelújítást tervez, vagy esetleg épp egy új ház építésén gondolkozik? Fontos a jó szigeteltség is, valamint a hosszú élettartam, ezek a jó minőség védjegyei. Válassza cégünket, mivel a Rehau nyílászárók garantálják a német minőséget lakásában! Széles kínálatból válogathat a különböző beltéri ajtók közül! Szintetikus vagy furnéros felület, csuklós vagy tolóajtó? Nálunk megtalálja, amit keres! Letisztult fehér dió, lágy mahagóni vagy inkább az elegáns skarlátvörös tölgy passzol az ízléséhez? Rengeteg színből választhat, hogy megtalálja az Önnek megfelelőt!

Forduljon hozzánk bizalommal, hogy lakása harmonikus és otthonos hangulatot sugárzó lehessen!

 

A háromrétegű üvegezés előnyei

A háromrétegű üvegezés előnyeiManapság a minőségi szigetelésnek hatalmas szerepe van építészeti- és lakberendezési szempontból, hiszen az energiagazdálkodásnak még sosem volt ekkora jelentősége, mint napjainkban. A környezetünk megóvása, és a költségek minimalizálása releváns, nem csak a világ szempontjából, de egyénenként is. Szerencsére a technológia fejlődése olyan innovációkat hoz magával, melyek segítenek ezekben a folyamatokban.

háromrétegű üvegeknek nagy szerepük van a megfelelő szigetelésben, energiatakarékosságban és költséghatékonyságban.

háromrétegű üvegek felépítése a következő elemekből épül fel:

 • Hőfunkciós réteg, ami az optimális hőszigetelésért felel. Ez a réteg szolgál arra, hogy a meleget bent tartsa, míg a hideget kint, nyáron pedig fordítva.
 • Nemesgáztöltés. Szintén a megfelelő szigetelésben vesz részt, illetve a páramentesítésben is szerepet játszik.
 • Távtartó páraszűrő, ami az üvegrétegek között található, és a lecsapódó pára elvezetésében játszik szerepet.

Ha Ön is minőségi hőszigetelést szeretne otthonába, válassza háromrétegű üvegeinket!

 

Betörésvédelem minőségi nyílászárókkal

Mindenki szeretné a távollétében is biztonságban tudni az otthonát, és ennek érdekében igyekszünk a legkülönfélébb riasztóberendezésekkel felszerelni azt. Sokan nem is gondolnák, hogy már egy minőségi nyílászáróval is sokat tehetnek a biztonságukért.

Az olyan házak, amelyek rossz minőségű, vagy elöregedett nyílászárókkal rendelkeznek, fokozott veszélynek vannak kitéve betörés szempontjából, hiszen ez szinte hívogató a tolvajoknak. Könnyű, gyors és hangtalan bejutást jelentenek. Az általunk forgalmazott Rehau nyílászárók a legjobb minőséget képviselik, masszív megjelenésük megfelelően elrettenti a bűnözőket, hiszen nagyfokú kockázatot jelentenek számukra.

Rehau nyílászárókkal nem csak a biztonságot, hanem ingatlana piaci értékét is növelheti. Mindezek mellett a kiváló hőszigetelési képességnek köszönhetően jelentősen csökkenti a fűtésszámlát.

Ha szeretné nagyobb biztonságban tudni otthonát, válassza minőségi nyílászáróinkat! Bővebb információért, árajánlatunkért keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!

 

Minden, amit a fa nyílászárók karbantartásáról tudnia kell

Minden, amit a fa nyílászárók karbantartásáról tudnia kellfa nyílászáró az évek múlásával mindig jól szolgál tulajdonosának, ám fontos tudnia róla, hogy rendkívül sok törődést igényel. Egy fa nyílászáró felületkezelése nagyon fontos, ugyanis a fa könnyen elszíneződhet és az az egész nyílászárót tönkre teheti. Ám arra is figyelni kell, hogy milyen anyagokat használ az ember a felületkezelés során. Általában olyan szempontokra érdemes figyelni, mint az UV védelem, ugyanis ez megakadályozza a fa nyílászáró esetleges felpattogzását, elszineződését.

A fa felületet egy puha ruhával érdemes a leginkább tisztítani, amelyhez gyenge hatású mosószereket is használhat. Így elkerülheti a felületi sérüléseket. Az ablakokat érdemes 5 évente újra lazúrozni és a gumiszigeteléseket glicerines ronggyal áttörölni. Így a tömítő gumi hosszú távú puhaságát érhetjük el. A fa ajtók esetében is érdemes a gyakori tisztítás és ápolás, ugyanis itt már nagyobb felületet károsíthat a nap és a por.

Ha Ön is a fa nyílászáró mellett teszi le a voksát, és szeretné, hogy azok időtállóak és mindig szépek legyenek, gondoskodjon gyakori karbantartásukról! Fa nyílászárókkal kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

 

A fém nyílászárók előnyeiről

A fém nyílászárók előnyeirőlA vásárlók rendkívül széles nyílászáró kínálattal találkozhatnak napjainkban, és a bőség zavarában sokszor nehéz meghozni a döntést. A többség általában a fa – és a műanyag nyílászárók között őrlődik, pedig nagy valószínűséggel sokak számára megoldás lenne a fém nyílászáró!

fém nyílászárók acélból, vagy alumíniumból készülnek, utóbbi előnyeit kezdik kiismerni a vevők, ezért egyre többen vásárolnak alumínium nyílászárókat. A fém nyílászárók hőhidas, vagy hőhídmentes kialakításúak lehetnek. A hőhídmentes nyílászáró esetében a hőszigetelési tulajdonságokat a fémprofilok kamráiban található levegő vagy a kemény műanyag biztosítja.

Sokan szkeptikusan fogadják a fém nyílászárókat, ugyanis a vásárlók többsége attól tart, hogy nem tudnak ilyen típusú nyílászáróval hosszútávra tervezni, valójában a gyári lakkozásnak és a zománcozott felületnek köszönhetően a fém nyílászárókkorróziómentesek, strapabírók és nem utolsó sorban esztétikus megjelenésűek!

 

Érvek a fa nyílászárók mellett

Érvek a fa nyílászárók mellettfa nyílászárók több év után újra hódítanak az építészeti megoldások között, köszönhetően a korszerű gyártási technológiájuknak! A fa nyílászárók rendkívül kedvező tulajdonságokkal rendelkeznek, emellett pedig időtállóságuk is bebizonyosodott!

fa nyílászárókat elsősorban azok részesítik előnyben, akik kedvelik a természetes alapanyagokat és harmonikus otthonra vágynak, hiszen a fa látványa már önmagában melegséget, nyugalmat áraszt. Ha Ön is megelégelte a modern kor szintetikus termékeit, válasszon otthonába fa nyílászárókat!

fa nyílászárók felületét tanácsos még a beépítés előtt különböző speciális vegyszerekkel lekezelni annak érdekében, hogy ne menjen tönkre a szerkezetük rövid időn belül, továbbá, hogy ne költözzenek be a keretekbe kártékony élősködők. Ha a felületkezelés megtörtént, olyan nyílászárókra tehet szert, amelyek hosszú időn keresztül biztosítják otthona komfortját, esztétikus megjelenését!

Tegye harmonikussá otthonát, vásároljon Ön is fa nyílászárót!

 

Az időtlen fa nyílászáró

Az időtlen fa nyílászáróA fa megbízhatóságáról évezredek tapasztalata ad nekünk tanúbizonyságot. A fából az idők kezdete óta készítenek házat, használati tárgyakat, különféle kiegészítőket, így természetesen nyílászárók is készülnek fából.

fa nyílászárók beépítése és használata hosszú távon is visszahozza az árát, így, ha döntenünk kell, és megtehetjük, akkor válasszunk ilyen nyílászárókat, akár ablakról, akár ajtóról van szó! A fa nyílászárók a megfelelő ápolás mellett igazán sokáig képesek tökéletesen működni és megőrizni a minőségüket.

Sokan visszariadnak a rendszeres ápolás gondolatától, és nem bíznak a fa időtállóságában, de a korhadás, a repedezés csak az elhanyagolt állapotú fa nyílászárókra jellemző. A minőség mellett a szépség is a fa nyílászáró mellett szól, mert natúr állapotában megannyi természetes árnyalat és egyedi minta jellemzi, de bármilyen más színűre is lefesthető. Szépség és időtállóság: ezt a kettőt egyben kapja egy fa nyílászáróval!

Keressen minket bizalommal, és tekintse meg honlapunkon fa nyílászáróink kínálatát, majd vásárolja meg az igényeihez passzoló modellt!

 

Az ablakcsere fontosságáról röviden

Az ablakcsere fontosságáról rövidenA tavaszi időszakban rohamosan megnő az ablakok iránti kereslet, ami nem véletlen, hiszen a téli időszak után rengetegen döntenek az ablakcsere mellett. E téren minden vásárló esetében más és más okok vezetnek az ablakcseréhez, azonban abban mindannyian egyetértenek, hogy a téli időszak tökéletesen bemutatja azt, hogy a meglévő ablakok és ajtók milyen szerkezeti hibával rendelkeznek.

Az ablakcserét az emberek többsége a fűtésszámla csökkentésének érdekében választja, hiszen egy minőségi, jól szigetelő nyílászáró jelentős mértékben hozzájárul a megfelelő hőmérséklet fenntartásához a lakóterekben. Így egy-egy téli hónap után nem kell az ingatlantulajdonosoknak mélyen a pénztárcájukba nyúlniuk, vagyis az ablakcserének köszönhetően akár nagyobb összeg is megspórolható.

Az ablakcserével csakis jól járhat, ráadásul nem csak a téli hónapokban jelent előnyöket egy minőségi nyílászáró, hanem tavasszal és nyáron is! A cseréhez szerezze be tőlünk az ablakokat, ehhez pedig keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Fa nyílászárók: Csempésszen természetességet otthonába!

Fa nyílászárók: Csempésszen természetességet otthonába!A természetes fa szépsége vitathatatlan, nincs még egy ilyen anyag, ami rengeteg árnyalatban és színben, egyedi mintázattal felhasználható lenne. Bútornak vagy ajtónak, ablaknak is tökéletes választás lehet.

fa nyílászárók beltérre és kültérre is pompásnak bizonyulnak, ezt a döntést az idő múlásával sem kell megbánnia a nyílászárók tulajdonosainak. Konyhában, nappaliban, tetőtérben vagy erkélyen, bárhol megállják a helyüket, mindegy, hogy hová szánjuk.

fa nyílászárók dekoratívak, egyediek, időtállóak, ezért garantáltan nem fog bennük csalódni, aki ezeket az ajtókat és ablakokat választja. Természetesen a minőség is kihagyhatatlan szempont, ha nyílászárót választunk, de ebben a tekintetben sem kell lejjebb adnunk, ha fa nyílászárót használunk.

Az sem akadály, ha valaki nem igazán szeretne természetes, natúr színben ablakkeretet vagy nem illik a fa ajtó árnyalata a szoba hangulatához. A fa nyílászárók felülete tetszés szerint pácolható és festhető, olyan lehet a stílusa, amilyet csak szeretnénk.

Szemrevaló ablakokra, ajtókra vágyik? Tegyen próbát a fa nyílászárókkal, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Tavaszi renoválás

A tavasz sokunk számára jelenti a megújulást, az ébredést, a régi dolgok elengedését és az újak beengedését. Ez megnyilvánulhat egy gardróbfrissítésben egy méregtelenítésben vagy új diéta kipróbálásában, de egy kisebb lakásfelújításban is.

Mi lenne, ha nem halogatná tovább az esedékes átalakításokat és tavasszal megvalósítaná a terveit? A régi nyílászárók lecserélése is egy ilyen lépés lehet, ami előbbre visz az otthon ideális kialakításában. Az ablakcsere nem csupán azért előnyös megoldás, mert a régi, elöregedett és kopott ajtók, ablakok helyett új nyílászárókkal ékesítheti a házat, de hosszú távon pozitívan befolyásolhatja a fűtésre kiadott költségeket is.

Az ablakcsere szükségessé válhat, ha a huzat állandóvá válik a lakásban, nem kielégítő a helyiségek zajszigetelése vagy megmagyarázhatatlanul magas a fűtésszámla. Vessen véget ezeknek a bosszantó tüneteknek és használja ki a tavaszt egy kis renoválásra, amikor a száraz, meleg időjárás is Önnek dolgozik! Keressen minket bizalommal és vegye igénybe szakmai segítségünket!

 

Német minőség az Ön otthonába is: Rehau nyílászárók! 

nyílászárók minden ingatlan esetében kiemelkedő fontossággal bírnak, hiszen szigetelnek, óvnak a zajtól, gondoskodnak a takarékos energiafelhasználásról, biztosítják a privát szférát tulajdonosaiknak.

Természetesen ezek a feltételek csak akkor valósulnak meg maximálisan, ha a nyílászárók valóban kifogástalan minőségűek, melyek garantálják a hosszú élettartamot, a precíz kivitelezést és a nívós alapanyagokat.

Mindezek a tulajdonságok ötvöződnek a Rehau termékekben is. Az általunk forgalmazott Rehau nyílászárók a német precizitás és megbízhatóság jegyében készültek, így ha Ön ilyen nyílászárókat épít be ingatlanába, biztos lehet benne, hogy akár évtizedekig nem lesz gondja az ablak- vagy ajtócserére. A Rehau ajtók és ablakok optimális szigeteléssel, ütés és UV álló üvegekkel készülnek, valamint vízkivezetővel és szellőző funkcióval vannak ellátva. A nyílászárók esztétikus, modern formavilággal rendelkeznek, a fehér alapszínen kívül egyéb színekben is rendelhetőek.

Forduljon hozzánk bizalommal, és gondoskodjon otthona, irodája komfortjáról, biztonságáról minőségi, német Rehau nyílászárókkal!

 

Rehau nyílászárókkal nem lesz gondja!

Rehau nyílászáróknak rengeteg előnye van, ezek közül az egyik leghasznosabb az energiatakarékosság. Ez manapság különösen fontos, hiszen folyamatosan emelkedik számláink költsége, így érdemes odafigyelnünk arra, hogy hatékony legyen otthonunk hőszigetelése. Az otthoni hőszigetelésnek pedig az egyik legfontosabb eleme a nyílászáró. A Rehau műanyag ablakok és ajtók az elsők az energiatudatosan kifejlesztett nyílászárók között.

Ahogy azt egy jól működő nyílászárótól elvárjuk: a Rehau nyílászárók a meleget télen bent, nyáron kint tartják. Ezáltal nem kell törnünk a fejünket, hogy fogjuk kifizetni télen a fűtést, vagy nyáron a légkondit: a fűtés, és a hűtés költségeit egyaránt lecsökkenti, nem véletlenül ez a márka vezeti ma a magyar piacot. Ezen kívül még számos remek tulajdonsága van ezeknek a nyílászáróknak, például biztonságosan záródnak, valamint modern kinézetüknek köszönhetően kifogástalanul illeszkednek bármilyen környezetbe.

Válasszon Rehau nyílászárót, hogy emelje otthona komfortját, és kímélje pénztárcáját! Kimagasló hőszigetelés, hosszú élettartam, problémamentes használat! Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Műanyag vagy fa nyílászárót válasszunk?

nyílászáróknak nagyon fontos szerepük van, hiszen nem csak a fényt engedik be és a zajt zárják ki, de felelősek a minőségi szigetelésért, aminek segítségével energiát és pénzt is spórolhat az ingatlantulajdonos. A nyílászárók kiválasztása tehát nem lehet elhamarkodott döntés eredménye.

Az egyik sarkalatos kérdés, hogy műanyagból vagy fából készült nyílászárót válasszunk?

 • fa nyílászárók természetes anyaguknak köszönhetően rendkívül dekoratívak, azonban drágábbak, illetve számolnunk kell a vetemedéssel, korhadással és nehezebb karbantartással.
 • műanyag olcsóbb és bizonyos változatai alacsonyabb minőségűek, ugyanakkor kezelésük egyszerű és beépítésük is gyorsabb.

A döntés jelentősen függ a vásárló anyagi keretétől, de a lehetőségek és a személyre szabott igények mérlegelése után korántsem biztos, hogy a legdrágább ablak vagy ajtó az, amit választani kell.

Fa és műanyag nyílászáróinkkal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal!

 

A műanyag nyílászárók előnyei

A gazdaságosan fenntartható otthon egyik alapvető feltétele a minőségi nyílászárók alkalmazása, melyek közül napjainkban a műanyag nyílászárók széles körben elterjedt és népszerű megoldások, melyet számos előnyös tulajdonságuknak köszönhetnek.

 • Energiahatékonyság: Kiváló szigetelő képességüknek köszönhetően érezhetően csökkenthetőek a közüzemi kiadások, például fűtés költség, amely a mai egyre növekvő árak mellett kiemelkedően fontos szempont.
 • Egészség: A jó szigetelőképességnek köszönhetően elkerülhető otthonunkban a pára vagy beázás következtében kialakuló penészedés vagy gombásodás.
 • Ár-érték arány: A műanyag ablakok és ajtók egyszeri, azonban hosszú távú befektetést kínálnak a tulajdonosok számára.
 • Karbantartás: Könnyen tisztítható felület, amely nem igényel rendszeres kezelési eljárásokat.
 • Környezetvédelem: A műanyag ablakok és ajtók maximálisan környezetbarát és újrahasznosítható anyagokból készülnek.

Válasszon Ön is korszerű műanyag nyílászárókat otthonába és élvezze számos előnyüket! Tekintse meg weboldalunk további információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és legyen olyan otthona, amilyennek megálmodta!

 

Komfort és biztonság 

nyílászáróknak több funkciós szerepük van otthonunk életében. Az ablakok ellátják a helyiséget fénnyel, ugyanakkor védenek a környezeti ártalmak ellen. Megakadályozzák, hogy bejusson a szmog és a csapadék, valamint megfelelő szigetelés mellett hatékonyan védenek a hideg, és a huzat ellen is. A jól záródó, és profin szigetelt nyílászárókbelülről is védenek, vagyis nem engedik télen kiszökni a meleget a szobából, ezáltal pedig hozzájárulnak egy energiatakarékos, és környezetbarát otthon megteremtéséhez.

Egy minőségi ablak dupla üveggel készül, ami akár háromrétegű is lehet. Az üveg kiképzése nemcsak a zajártalomtól véd, de ajánlott olyan fajtát választani, ami törés esetén nem szilánkokra törik, hanem egy speciális fóliának köszönhetően egyben marad, és nem okoz balesetet.

Válasszon olyan nyílászárókat otthonába, melyek nemcsak dekoratívak, de praktikusak és biztonságosak is. Mindezt megtalálja a Baliner Bt. kínálatában! Keressen minket a megadott elérhetőségeinken és válogasson minőségi nyílászáróinkból!

 

Mikor szükséges a nyílászárócsere?

nyílászárók fontos szerepet játszanak a lakók hőérzetének és komfortjának kialakításában és megőrzésében, de kihatnak a lakás értékére is, és a közüzemi számlák összegét is, nagy mértékben meghatározhatják.

Vannak olyan jelek, melyekből tudni fogjuk, hogy az ablakcsere elkerülhetetlenné vált és ideje cselekedni, mert az ablak, ajtó, már nem képes ellátni funkcióját kielégítően.

Rossz tömítésre utal, ha az ablakok közelében folyamatosan hideget érzékel, szelel az ablak és huzatos a nyílászáró körül.

Az állandó fejfájás számtalan okra vezethető vissza, de ha rendszeresen otthonában tör Önre, az utalhat a nyílászáró csere szükségességére. Ilyenkor ugyanis a kis réseken és repedéseken kimegy a meleg, és az állandó hideg levegő áramlás előidézheti a rossz közérzetet, migrénes fájdalmat. Ilyenkor csak egyet tehet, mégpedig keres egy kiváló mesteremberekből álló csapatot és a kezükbe adja nyílászárói sorsát. Hívjon minket bármikor bizalommal!

Ne tegye ki magát az időjárás szeszélyének, gondoljon inkább ablakcserére!

 

Nyílászárók a környezetvédelem jegyében

Már régóta esedékes egy ablakcsere otthonában? Ha minden jel arra mutat, hogy nyílászárói elöregedtek, vagy nincsenek szakszerűen beépítve, ne halogassa tovább az ablakcserét és kérje hozzáértő szakemberek segítségét. Nemcsak a szaktudás, de a nyílászáró milyensége is hozzájárul az optimális választáshoz. A funkció, dekorativitás mellett ma már egyre fontosabb a környezetbarát kialakítás is.

műanyagról például sok minden eszébe jut az embernek, de a környezetbarát jelző nem az elsők között van. De vizsgáljuk csak meg közelebbről. 

műanyag nyílászárók újrahasznosított alapanyagokból készülnek, így kisebb terhelést jelentenek a környezetre, mint a fa vagy az alumínium ablakok.

műanyag maga is újrahasznosítható, ezért használata után sem kerül szeméttelepre. A környezet védelme ebben még nem merül ki, mert a műanyag kiváló szigetelőanyag is. Használatával nincs szó  energiapazarlásról sem, így ez még egy ok arra, hogy ebből az anyagból készült ablakokat válasszon.

Amennyiben meggyőztük, további tájékoztatásért keressen minket bizalommal, mindenben állunk rendelkezésére!

 

Műanyag ablakok tisztítása

A műanyag ablakok és ajtók valamint a nyílászárok tisztítása nem igényel nagy ráfordítást, de nem tanácsos elhanyagolni sem a tartós működés érdekében, és hogy ne kelljen gyakran cserélni.

műanyagból készített ablakok, ajtók előnye, hogy nagyon egyszerű a tisztítása és ápolása. Amit tudni érdemes róluk, hogy a profilok be vannak vonva egy védőréteggel, aminek a szerepe a kopásállóság növelése és a nap UV sugárzása elleni védelem. Kerüljük az erős vegyszerek és a dörzsölős szivacsok használatát, mert ezek sérthetik a védőréteget, ezzel gyengítve a műanyag ablakok ellenálló képességét. Makacsabb szennyeződések esetében is elég a langyos vízben oldott tisztítószer és egy puha, szálmentes törlő használata. Ez a módszer ráadásul eredményesen használható a műanyag ablak, ajtó keretén és üvegezésén egyaránt, így a tisztítás még egyszerűbb.

Az előbb felsoroltakon kívül, egy teendő lényeges még, a műanyag ablak, ajtó nedvességelvezető nyílásának kitisztítása. Ez minden műanyag nyílászáró külső oldalán megtalálható alul. Ez azért fontos, mert az estlegesen képződő pára így akadálymentesen tud kifelé távozni. Ha a fentieket betartjuk, akkor megtettünk mindent annak érdekében, hogy műanyag ablakaink, ajtóink hibátlan működését sokáig, ablakcsere és nyílászárócsere nélkül élvezhessük.

Ha Ön is szeretne otthonába műanyagból készült nyílászárókat, ajtókat és ablakokat, forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk a választásban!

 

A műanyag nyílászárókról

Sokan azt gondolják, hogy a műanyag ablak nem olyan esztétikus, mint fából készült társai, azonban ez hatalmas tévedés, mert a műanyag nyílászárók rendkívül változatos formában előállíthatóak, és dekorativitásban sem maradnak el fából készült társaiktól. Emellett rengeteg előnyös tulajdonsággal is rendelkeznek.

műanyag nyílászárók egyik legnagyobb előnye, hogy jó hőszigetelési képességgel rendelkeznek, ennek pedig kézzelfogható eredménye van, a fűtés számla is csökkenni fog télen. Emellett azért is előnyös ezt választani, mert nem csak remek hőszigetelő, hanem a kinti zajokat is tökéletesen kiszűri, tehát hangszigetelő képessége sem elhanyagolható. További előnye a műanyag nyílászáróknak, hogy rendkívül ellenállóak, strapabíróak, de nem igényelnek speciális karbantartást.

Ön még nem váltott műanyag nyílászáróra? Váltson még ma, tegye meg az első lépést! Ezzel elfelejtheti a kinti hangos zajokat és a fűtés számla miatt sem kell többet morognia!

Tegyen Ön is a változásért! Böngésszen weboldalunkon, találja meg a tökéletes nyílászárót az otthonába! Ha bármilyen kérdése lenne, lépjen kapcsolatba velünk, ügyfélszolgálatos kollégáink készségesen állnak az Ön rendelkezésére!

 

Hogyan lehet a nyílászáró otthonunk éke?

Főként öregebb lakásokban a mai napig sok esetben láthatunk pergő festésű, rosszul beillesztett nyílászárókat, amelyek kialakítása kívánnivalót hagy maga után. Ez bizonyára sokunk számára ismerős, így az a kép is megjelenhet előttünk, hogy milyen rossz hatással van egy ilyen ablak a szoba összképére is. 

Mit tehetünk ez ellen? Cseréljük le a régi ablakokat!
Ma már számtalan típust választhatunk a régi ablak helyére, például új, műanyag vagy fa nyílászárót - csak rajtunk múlik, hogy melyiket gondoljuk otthonunk stílusához jobban illőnek.

Bármelyikre is essen a döntése, abban biztos lehet, hogy a mi darabjaink strapabíró, időtálló termékek, amelyek valóban otthona ékeként szolgálhatnak, amire szívesen néz majd rá nap, mint nap! 

Ha az Ön ablakai is cserére szorulnak, keressen fel minket, kollégáink sok éves tapasztalattal rendelkeznek az ablakcsere és a nyílászáró beszerelés terén, és nagy precizitással végzik munkájukat, azért, hogy Ön biztosan elégedett lehessen a végeredménnyel!

 

Fontos tippek az ablakcseréhez!

Az ablakcsere komoly anyagi kiadást jelent egy család számára, ezért is fontos, hogy kellő körültekintéssel tájékozódjunk a kedvező lehetőségekről még azelőtt, mielőtt nekiállnánk.
Elsősorban el kell döntenünk, hogy milyen típusú ablakot szeretnénk vásárolni, valamint tájékozódnunk kell, hogy a kiválasztott darab egyáltalán beilleszthető-e a régi ablak helyére.

Ha kedveljük a letisztult, modern formákat, melyek komfortérzetet keltenek bennünk, akkor a legjobb befektetés számunkra a műanyag nyílászáró, amely mellett számtalan érv szól. Nézzünk meg párat:

 • műanyag nyílászáró egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy kiváló hő és hangszigetelő.
 • A minőségi alapanyagoknak köszönhetően rendkívül hosszú élettartammal rendelkezik, így könnyedén ellenáll az időjárási viszontagságoknak.
 • Használata roppant egyszerű és kényelmes.
 • A műanyag nyílászáróba való befektetésnek a megtérülését télen tapasztalhatjuk meg a legjobban, amikor örömmel szembesülünk azzal a hírrel, hogy sokkal kevesebbet kell a fűtésre költenünk.

Le kívánja cserélni régi, elavult ablakait? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Miért javallott az ablakcsere tavaszra való időzítése?

Tavasszal a világ új színekbe borul, beköszönt a jó idő és újjá éled a természet. Azonban a csodás napfényes időszakokon túl a tavasz a nagyobb viharok időszaka is. Ebben az évszakban rengeteg csapadék hullik és a széljárás is kedvezőtlenül erős. Nem csoda hát, hogy a rossz nyílászárók cseréjére is ebben az időszakban kerül sor!

Az ablakcsere fontosságát abban mérhetjük, hogy mennyire képes kizárni a nedvességet, bent tartani a meleget és átereszteni a szelet. Ha ezen tulajdonságok kedvezőtlenek, sor kerülhet a megfelelő nyílászáró beszerelésére.

Milyen előnyökkel jár a tavaszi beszerelés? A hosszabbodó napsütéses napok lehetőséget adnak a munka elvégzésére. Mire beköszönt a kánikula, Ön már a tökéletesen szigetelő ablakok védelmében pihenhet, melyek bent tartják a hűvöst! A hideg idő beköszöntével már nem kell aggódnia a magas fűtési számlák miatt, és az esetleges beázások, penészesedések okozta kellemetlenségektől!

Cseréltesse le ablakait időben, és keressen minket bizalommal!

 

Beltéri ajtók: elválaszt és összeköt

Mindenkinek szüksége van privát szférára. Otthonunk szerves részét képezik a beltéri ajtók, amelyek leválasztják és összekötik a különböző helységeket. Meghatározzák az életterünk arculatát, lehetnek elegánsak, díszesek, visszafogottak, barátságosak, diszkréten fényáteresztőek, illetve még rengeteg hangulatot és stílust közvetíthetnek.

Lakásfelújítást tervez, vagy esetleg épp egy új ház építésén gondolkozik? Fontos a jó szigeteltség is, valamint a hosszú élettartam, ezek a jó minőség védjegyei. Válassza cégünket, mivel a Rehau nyílászárók garantálják a német minőséget lakásában! Széles kínálatból válogathat a különböző beltéri ajtók közül! Szintetikus vagy furnéros felület, csuklós vagy tolóajtó? Nálunk megtalálja, amit keres! Letisztult fehér dió, lágy mahagóni vagy inkább az elegáns skarlátvörös tölgy passzol az ízléséhez? Rengeteg színből választhat, hogy megtalálja az Önnek megfelelőt!

Forduljon hozzánk bizalommal, hogy lakása harmonikus és otthonos hangulatot sugárzó lehessen!

 

A háromrétegű üvegezés előnyei

A háromrétegű üvegezés előnyeiManapság a minőségi szigetelésnek hatalmas szerepe van építészeti- és lakberendezési szempontból, hiszen az energiagazdálkodásnak még sosem volt ekkora jelentősége, mint napjainkban. A környezetünk megóvása, és a költségek minimalizálása releváns, nem csak a világ szempontjából, de egyénenként is. Szerencsére a technológia fejlődése olyan innovációkat hoz magával, melyek segítenek ezekben a folyamatokban.

háromrétegű üvegeknek nagy szerepük van a megfelelő szigetelésben, energiatakarékosságban és költséghatékonyságban.

háromrétegű üvegek felépítése a következő elemekből épül fel:

 • Hőfunkciós réteg, ami az optimális hőszigetelésért felel. Ez a réteg szolgál arra, hogy a meleget bent tartsa, míg a hideget kint, nyáron pedig fordítva.
 • Nemesgáztöltés. Szintén a megfelelő szigetelésben vesz részt, illetve a páramentesítésben is szerepet játszik.
 • Távtartó páraszűrő, ami az üvegrétegek között található, és a lecsapódó pára elvezetésében játszik szerepet.

Ha Ön is minőségi hőszigetelést szeretne otthonába, válassza háromrétegű üvegeinket!

 

Betörésvédelem minőségi nyílászárókkal

Mindenki szeretné a távollétében is biztonságban tudni az otthonát, és ennek érdekében igyekszünk a legkülönfélébb riasztóberendezésekkel felszerelni azt. Sokan nem is gondolnák, hogy már egy minőségi nyílászáróval is sokat tehetnek a biztonságukért.

Az olyan házak, amelyek rossz minőségű, vagy elöregedett nyílászárókkal rendelkeznek, fokozott veszélynek vannak kitéve betörés szempontjából, hiszen ez szinte hívogató a tolvajoknak. Könnyű, gyors és hangtalan bejutást jelentenek. Az általunk forgalmazott Rehau nyílászárók a legjobb minőséget képviselik, masszív megjelenésük megfelelően elrettenti a bűnözőket, hiszen nagyfokú kockázatot jelentenek számukra.

Rehau nyílászárókkal nem csak a biztonságot, hanem ingatlana piaci értékét is növelheti. Mindezek mellett a kiváló hőszigetelési képességnek köszönhetően jelentősen csökkenti a fűtésszámlát.

Ha szeretné nagyobb biztonságban tudni otthonát, válassza minőségi nyílászáróinkat! Bővebb információért, árajánlatunkért keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!

 

Minden, amit a fa nyílászárók karbantartásáról tudnia kell

Minden, amit a fa nyílászárók karbantartásáról tudnia kellfa nyílászáró az évek múlásával mindig jól szolgál tulajdonosának, ám fontos tudnia róla, hogy rendkívül sok törődést igényel. Egy fa nyílászáró felületkezelése nagyon fontos, ugyanis a fa könnyen elszíneződhet és az az egész nyílászárót tönkre teheti. Ám arra is figyelni kell, hogy milyen anyagokat használ az ember a felületkezelés során. Általában olyan szempontokra érdemes figyelni, mint az UV védelem, ugyanis ez megakadályozza a fa nyílászáró esetleges felpattogzását, elszineződését.

A fa felületet egy puha ruhával érdemes a leginkább tisztítani, amelyhez gyenge hatású mosószereket is használhat. Így elkerülheti a felületi sérüléseket. Az ablakokat érdemes 5 évente újra lazúrozni és a gumiszigeteléseket glicerines ronggyal áttörölni. Így a tömítő gumi hosszú távú puhaságát érhetjük el. A fa ajtók esetében is érdemes a gyakori tisztítás és ápolás, ugyanis itt már nagyobb felületet károsíthat a nap és a por.

Ha Ön is a fa nyílászáró mellett teszi le a voksát, és szeretné, hogy azok időtállóak és mindig szépek legyenek, gondoskodjon gyakori karbantartásukról! Fa nyílászárókkal kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

 

A fém nyílászárók előnyeiről

A fém nyílászárók előnyeirőlA vásárlók rendkívül széles nyílászáró kínálattal találkozhatnak napjainkban, és a bőség zavarában sokszor nehéz meghozni a döntést. A többség általában a fa – és a műanyag nyílászárók között őrlődik, pedig nagy valószínűséggel sokak számára megoldás lenne a fém nyílászáró!

fém nyílászárók acélból, vagy alumíniumból készülnek, utóbbi előnyeit kezdik kiismerni a vevők, ezért egyre többen vásárolnak alumínium nyílászárókat. A fém nyílászárók hőhidas, vagy hőhídmentes kialakításúak lehetnek. A hőhídmentes nyílászáró esetében a hőszigetelési tulajdonságokat a fémprofilok kamráiban található levegő vagy a kemény műanyag biztosítja.

Sokan szkeptikusan fogadják a fém nyílászárókat, ugyanis a vásárlók többsége attól tart, hogy nem tudnak ilyen típusú nyílászáróval hosszútávra tervezni, valójában a gyári lakkozásnak és a zománcozott felületnek köszönhetően a fém nyílászárókkorróziómentesek, strapabírók és nem utolsó sorban esztétikus megjelenésűek!

 

Érvek a fa nyílászárók mellett

Érvek a fa nyílászárók mellettfa nyílászárók több év után újra hódítanak az építészeti megoldások között, köszönhetően a korszerű gyártási technológiájuknak! A fa nyílászárók rendkívül kedvező tulajdonságokkal rendelkeznek, emellett pedig időtállóságuk is bebizonyosodott!

fa nyílászárókat elsősorban azok részesítik előnyben, akik kedvelik a természetes alapanyagokat és harmonikus otthonra vágynak, hiszen a fa látványa már önmagában melegséget, nyugalmat áraszt. Ha Ön is megelégelte a modern kor szintetikus termékeit, válasszon otthonába fa nyílászárókat!

fa nyílászárók felületét tanácsos még a beépítés előtt különböző speciális vegyszerekkel lekezelni annak érdekében, hogy ne menjen tönkre a szerkezetük rövid időn belül, továbbá, hogy ne költözzenek be a keretekbe kártékony élősködők. Ha a felületkezelés megtörtént, olyan nyílászárókra tehet szert, amelyek hosszú időn keresztül biztosítják otthona komfortját, esztétikus megjelenését!

Tegye harmonikussá otthonát, vásároljon Ön is fa nyílászárót!

 

Az időtlen fa nyílászáró

Az időtlen fa nyílászáróA fa megbízhatóságáról évezredek tapasztalata ad nekünk tanúbizonyságot. A fából az idők kezdete óta készítenek házat, használati tárgyakat, különféle kiegészítőket, így természetesen nyílászárók is készülnek fából.

fa nyílászárók beépítése és használata hosszú távon is visszahozza az árát, így, ha döntenünk kell, és megtehetjük, akkor válasszunk ilyen nyílászárókat, akár ablakról, akár ajtóról van szó! A fa nyílászárók a megfelelő ápolás mellett igazán sokáig képesek tökéletesen működni és megőrizni a minőségüket.

Sokan visszariadnak a rendszeres ápolás gondolatától, és nem bíznak a fa időtállóságában, de a korhadás, a repedezés csak az elhanyagolt állapotú fa nyílászárókra jellemző. A minőség mellett a szépség is a fa nyílászáró mellett szól, mert natúr állapotában megannyi természetes árnyalat és egyedi minta jellemzi, de bármilyen más színűre is lefesthető. Szépség és időtállóság: ezt a kettőt egyben kapja egy fa nyílászáróval!

Keressen minket bizalommal, és tekintse meg honlapunkon fa nyílászáróink kínálatát, majd vásárolja meg az igényeihez passzoló modellt!

 

Az ablakcsere fontosságáról röviden

Az ablakcsere fontosságáról rövidenA tavaszi időszakban rohamosan megnő az ablakok iránti kereslet, ami nem véletlen, hiszen a téli időszak után rengetegen döntenek az ablakcsere mellett. E téren minden vásárló esetében más és más okok vezetnek az ablakcseréhez, azonban abban mindannyian egyetértenek, hogy a téli időszak tökéletesen bemutatja azt, hogy a meglévő ablakok és ajtók milyen szerkezeti hibával rendelkeznek.

Az ablakcserét az emberek többsége a fűtésszámla csökkentésének érdekében választja, hiszen egy minőségi, jól szigetelő nyílászáró jelentős mértékben hozzájárul a megfelelő hőmérséklet fenntartásához a lakóterekben. Így egy-egy téli hónap után nem kell az ingatlantulajdonosoknak mélyen a pénztárcájukba nyúlniuk, vagyis az ablakcserének köszönhetően akár nagyobb összeg is megspórolható.

Az ablakcserével csakis jól járhat, ráadásul nem csak a téli hónapokban jelent előnyöket egy minőségi nyílászáró, hanem tavasszal és nyáron is! A cseréhez szerezze be tőlünk az ablakokat, ehhez pedig keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Fa nyílászárók: Csempésszen természetességet otthonába!

Fa nyílászárók: Csempésszen természetességet otthonába!A természetes fa szépsége vitathatatlan, nincs még egy ilyen anyag, ami rengeteg árnyalatban és színben, egyedi mintázattal felhasználható lenne. Bútornak vagy ajtónak, ablaknak is tökéletes választás lehet.

fa nyílászárók beltérre és kültérre is pompásnak bizonyulnak, ezt a döntést az idő múlásával sem kell megbánnia a nyílászárók tulajdonosainak. Konyhában, nappaliban, tetőtérben vagy erkélyen, bárhol megállják a helyüket, mindegy, hogy hová szánjuk.

fa nyílászárók dekoratívak, egyediek, időtállóak, ezért garantáltan nem fog bennük csalódni, aki ezeket az ajtókat és ablakokat választja. Természetesen a minőség is kihagyhatatlan szempont, ha nyílászárót választunk, de ebben a tekintetben sem kell lejjebb adnunk, ha fa nyílászárót használunk.

Az sem akadály, ha valaki nem igazán szeretne természetes, natúr színben ablakkeretet vagy nem illik a fa ajtó árnyalata a szoba hangulatához. A fa nyílászárók felülete tetszés szerint pácolható és festhető, olyan lehet a stílusa, amilyet csak szeretnénk.

Szemrevaló ablakokra, ajtókra vágyik? Tegyen próbát a fa nyílászárókkal, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Rehau nyílászárók
Rehau nyílászárók
Százszázalékos védelem otthonában? A Rehau nyílászáró a legideálisabb választás!
Százszázalékos védelem otthonában? A Rehau nyílászáró a legideálisabb választás!
Rehau nyílászárók: innovációban az élen járunk!
Rehau nyílászárók: innovációban az élen járunk!
Forgalmas útvonal mellett lakik? A Rehau nyílászárók gondoskodnak a tökéletes zajvédelemről!
Forgalmas útvonal mellett lakik? A Rehau nyílászárók gondoskodnak a tökéletes zajvédelemről!