Kapcsolat

Miért válasszon minket?

Ha árnyékolókat keres, ha új nyílászárókra van szüksége, akkor megbízható termékekre és szakemberekre is szüksége lesz. Önnek is a figyelmébe ajánljuk a cégünk szolgáltatásait, valamint az általunk forgalmazott termékeket. Válasszon minket, ha bármilyen szolgáltatást szeretne igénybe venni profilunkból, és azt tapasztalt szakemberekre, egy nagy múltú cégre szeretné rábízni! Nálunk mindent megtalál egy helyen, nem szükséges több cégtől is szolgáltatásokat igénybe vennie.

Teljeskörű szolgáltatásokat nyújtunk a megvásárolt nyílászáró beszereléstől kezdve egészen annak javításáig, vagy akár az új modellre történő cseréléséig. Bejárati és beltéri ajtók, ablakok, de akár garázskapuk esetén is számíthat a segítségünkre és a szakmai közreműködésünkre. Kiváló, német, Rehau márkájú nyílászárókat forgalmazunk, amiket az igényes és sokoldalú, korszerű nyílászárók kategóriájába sorolhatunk.

Válasszon minket, ha szeretne maximálisan elégedett lenni a nyílászáróival és az árnyékolóival! Árajánlatért, vagy kérdés esetén keressen minket a weboldalunkon található elérhetőségeinken!

Baliner Bt.
1116 Budapest, Fehérvári út 130.

H-P: 9-17 (Előzetes telefonos egyeztetés javasolt!)

Adószám: 22580641-2-42
Cégjegyzékszám:01 06 781434
Email: info@baliner.hu

Steiner Tamás: 06-70-433-6348
Balikó Norbert: 06-70-433-6349

Ingyenes helyszíni felmérés és árajánlat készítés.
Az alábbi űrlap kitöltésével küldhet nekünk üzenetet.